nieuws

Vijfde Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd gestart

Bedrijfsvoering 544

Thuisbezorgd.nl organiseert voor de vijfde keer de Best Restaurant Awards. De genomineerden zijn bekend en de consumenten kunnen hun favoriet restaurant beoordelen. Met iedere review maakt de consument bovendien kans op een jaar lang gratis eten bestellen ter waarde van ruim €3600.

Vijfde Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd gestart

Dit jaar zijn in Nederland 787 van de ongeveer 7500 aangesloten restaurants geselecteerd. De genomineerden zijn gekozen op basis van verschillende criteria waaronder: aantal bestellingen, de score op kwaliteit en bezorging en het aantal beoordelingen in 2018. Winnende restaurants ontvangen de award, merchandise en promotiemateriaal. Daarnaast ontvangt de landelijke winnaar een e-bike.

Drie awards

Er zijn drie verschillende awards. Als eerste is er de algehele winnaar van de Best Restaurant Awards 2018. Ook per stad zijn er winnaars en in steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Almere kunnen consumenten restaurants beoordelen op categorieniveau, zoals burger, sushi, pizza en Aziatisch.

De genomineerde restaurants per stad zijn te vinden op de website van Thuisbezorgd.nl.

Tienduizenden deelnemers verwacht

Consumenten kunnen tot en met 6 januari een beoordeling achterlaten. Later die maand worden de winnaars bekendgemaakt. Thuisbezorgd verwacht dat tienduizenden klanten zullen meedoen aan de awards. Vorig jaar was sushirestaurant Fresh2Go was de landelijke winnaar.

Reageer op dit artikel