nieuws

Vierde Sugo Pizza open in Eindhoven

Bedrijfsvoering 245

Horecaondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen hebben hun vierde Sugo Pizza geopend in hartje Eindhoven. Dit is het eerste filiaal ‘nieuwe stijl’, met een bijzondere eyecatcher.

Vierde Sugo Pizza open in Eindhoven
Herman Hell (links) en Hugo Kruijssen. Foto: Roosmarijn de Groot

Bij Sugo Pizza nieuwe stijl kunnen gasten het proces van pizza’s maken goed zien. Daarnaast is het assortiment van voorgerechten, zoals salades en desserts, uitgebreid. Alle gerechten kunnen in de winkel worden gegeten of worden meegenomen.

Kunstwerk

Om iedereen in Eindhoven kennis te laten maken met de gezonde en vierkante signature pizza’s van Sugo, werden tijdens de opening één uur lang gratis slices uitgedeeld. Ook werd de bijzondere eye catcher van de winkel onthuld: een stamtafel voor twaalf personen, beschilderd door de lokale kunstenaar Niels Bakkerus. Met dit kleurrijke kunstwerk heeft het filiaal een geheel eigen handtekening.

Bakkerus is vooral bekend door zijn mixed media-werken waarbij hij typografie, illustraties en graffiti combineert. Zo beschilderde hij eerder de spelerstunnel van het Philips Stadion van PSV en maakte hij werk in opdracht van de gemeente Eindhoven.

Sugo Pizza

Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen namen in oktober de drie vestigingen van Sugo Pizza over; twee in Rotterdam en een in Amsterdam. Het concept van vierkante pizza’s is geënt Romeinse streetfood: de pizza al taglio. Het deeg rijst 72 uur en er worden geen geur- en smaakstoffen toegevoegd. Het resultaat is volgens de ondernemers een luchtig, lekker en gezond alternatief voor de traditionele pizza.

Duurzaamheid

Daarnaast streven de twee naar zorgvuldig gebruik van natuurlijke bronnen en beter dierenwelzijn. Het meel, de vleeswaren en kazen zijn afkomstig van familiebedrijven in Italië. De koffie, thee, wijnen en sappen zijn biologisch en zo veel mogelijk fair trade. Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton.

Reageer op dit artikel