nieuws

Thuisbezorgd.nl gaat maaltijden bezorgen voor AH to go

Bedrijfsvoering 313

Thuisbezorgd.nl en AH to go gaan in Amsterdam samenwerken voor de bezorging van een selectie maaltijden en dranken. Het gaat om twee vestigingen in de hoofdstad.

Thuisbezorgd.nl gaat maaltijden bezorgen voor AH to go

Vanuit de vestigingen van AH to go in de Ferdinand Bolstraat en het Waterlooplein worden vers belegde broodjes, soepen, salades, poké bowls, fruitsnacks en verse sappen bezorgd. Dat gebeurt met e-bikes, en de bezorging is gratis. Begin volgend jaar wil AH to go verdere stappen zetten met het bezorgen van maaltijden.

De hele dag maaltijden

Eerder liet AH to go weten te beginnen met de verkoop van warme maaltijden voor onderweg. Klanten van AH to go kunnen ’s ochtends warme ontbijtproducten kopen, zoals pancakes en egg muffins. Voor de lunch zijn warme soepen, quiches en tosti’s. In de avond zijn er maaltijden als fusilli bolognese, tajine kip met parelcouscous, diverse wraps en pizzapunten te koop.

Eigen keukens

Daarnaast gaat Albert Heijn keukens opzetten voor de bereiding van warme maaltijden. Die worden buiten de winkels gevestigd, en de eerste gaat begin volgend jaar open in Amsterdam. Voor thuisbezorging is de onderneming in gesprek met partijen als Deliveroo en Thuisbezorgd. Albert Heijn wil begin volgend jaar meer duidelijkheid geven over de plannen voor het bezorgen van warme maaltijden.

FSIN: supermarkten streven restaurants voorbij op de bezorgmarkt

Eethoeken bij Albert Heijn

Albert Heijn gaat ook de supermarkten rigoureus aanpakken, zo liet ceo Wouter Kolk weten. Traditionele kruideniersproducten zoals schoonmaakmiddelen en dierenvoeding zullen deels plaatsmaken voor eethoeken, veel meer vers en servicepunten voor snelle thuisbezorging.

Reageer op dit artikel