nieuws

Snackkoerier verzamelt het beste van 2018

Bedrijfsvoering 254

Vakblad Snackkoerier heeft een selectie gemaakt van de beste artikelen van 2018 en deze gebundeld in een digitale special. Deze uitgave, met vijf spraakmakende artikelen, is voor iedereen gratis te downloaden en vormt een mooie afsluiting van een uitstekend jaar in snackland.

Snackkoerier verzamelt het beste van 2018

Snackkoerier kijkt onder meer terug op het bezoek aan Jesper Polman van Eetwinkel Polly, de winnaar van de Cafetaria Top 100 2017. Hij laat zien op welke manieren hij met zijn onuitputtelijke creativiteit de cafetaria in Bemmel elke dag beter maakt. Voorbeelden zijn unieke friettoppings en hamburgers.

 

Download hier de eindejaarsspecial van Snackkoerier

Eetwinkel38C

Vader Rob en zoon Jesper Polman. Foto: Studio38C

Fotografietips

Jesper neemt de zaak langzaam maar zeker over van zijn vader Rob, wat soms tot mooie discussies leidt tussen die twee. En als bonus geeft hij in Snackkoerier een aantal fotografietips weg voor ondernemers die hun gerechten mooi op beeld willen zetten.

Frikandellenplank

Snackkoerier heeft elke maand aandacht voor ondernemers die een eigen snack bedenken. Eén van de meest besproken creaties is de Frikandellenplank van Happy Frites Ransdaal. In de online eindejaarsspecial is nog eens terug te lezen hoe Mathies Soons op het idee van de Frikandellenplank kwam en wat er allemaal op ligt.

Mathies Soons, Happy Frites Ransdaal, frikandellenplank

Foto: Marcel van Hoorn.

Bakwand onder de loep

In 2018 namen we ook bakwanden onder de loep, specifiek de HR-varianten. Van power en onderhoud tot gasverbruik en fiscale voordelen; wat zijn nu de voor- en nadelen van hoog rendement? Er zijn zeker fans van HR, maar dat er ook nadelen aan kleven, komt in dit artikel ook ter sprake.

Bizarre frietzaak

Verder kijken we terug op één van de beste gelezen columns van Arn Zuyderduin: ‘Verkoop je Ziel. En we verbazen ons nogmaals over misschien wel de meest bizarre frietzaak van het land: Dr. Pieper in Amsterdam, met onder meer een bassin met kwallen en aardappels op sterk water.

Reageer op dit artikel