nieuws

Dunkin’ Donuts opent grootste vestiging van Nederland

Bedrijfsvoering 269

Dunkin’ Donuts opent donderdag 20 december de flagshipstore van Nederland en de laatste vestiging van dit jaar in Den Haag. De zaak is met 270 vierkante meter de grootste van het land.

Dunkin’ Donuts opent grootste vestiging van Nederland

Donderdag 20 december om 07.00 uur ’s ochtends gaat Dunkin’ Donuts aan het Spui 10B open voor het grote publiek. De nieuwe winkel is de grootste van het land worden en beslaat twee etages.

Gratis donuts

Zoals bij alle openingen van Dunkin’ Donuts krijgen de eerste honderd klanten een jaar gratis donuts. Het gehele assortiment koffie en donuts zal aanwezig zijn, waaronder de limited kerst donuts. Donuts zijn verkrijgbaar voor € 2,25 per stuk, zes stuks zijn €11,50 en twaalf voor €21,75

Ontbijt

Den Haag zal tevens de eerste vestiging zijn die een uitgebreid ontbijt serveert; van croissants, muffins en bacon & egg sandwiches tot belegde broodjes en cream cheese bagels.

‘De groei die wij in anderhalf jaar hebben gemaakt, wordt aanstaande donderdag bezegeld met de flagshipstore in Den Haag’, zegt master franchisenemer Nabil Besali. ‘Wij zijn er trots op onze achttiende vestiging in Nederland te mogen openen in deze mooie stad.’

Over Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’-merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, Ijsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Reageer op dit artikel