nieuws

Cafetaria De Brink gaat nieuwe jaar in als Eetwinkel Van Kol

Bedrijfsvoering 1427

Eetwinkel verwelkomt het 19e lid van de formule. Cafetaria De Brink in Sint Anthonis begint het nieuwe jaar als Eetwinkel Van Kol.

Cafetaria De Brink gaat nieuwe jaar in als Eetwinkel Van Kol
Vlnr: Ellen van Kol, Lieselotte van Kol, Niels van Kessel (chef-kok) en medewerker Marco Bloemen. Foto: Vita Magazine.

Begin januari is de signing en narrowcasting van Eetwinkel gereed en wordt Eetwinkel Van Kol officieel geopend. De cafetaria van Ellen van Kol is in maart 2018 nog verbouwd voor een nieuwe uitstraling en meer sfeer. Daardoor zijn er voor de overstap naar Eetwinkel geen grote aanpassingen meer nodig. De cafetaria heeft veertig zitplaatsen.

Focus op kwaliteit en service

Door aan te sluiten bij een formule, kan Van Kol zich meer richten op de cafetaria. ‘We merken dat we ons echt willen focussen op de service en kwaliteit binnen onze zaak, dat zette ons aan het denken over ontzorging op het gebied van marketing en inspiratie. Zo kwamen we in contact met Eetwinkel en we zagen snel veel overeenkomsten, niet alleen in waar wij naar op zoek waren, maar ook in onze stijl en uitstraling.’

Contact met Eetwinkel-ondernemers

De stap naar Eetwinkel is volgens Van Kol een logische, die voor de officiële opening al meer brengt dan ze had gedacht. ‘Naast het meedenken met ons assortiment is er ook al goed contact met de overige Eetwinkel-ondernemers. Allen echte kenners van het vak, waar we van kunnen leren en die ons inspireren. Ik vind het heel fijn om ervaringen uit te wisselen met zeer ervaren collega’s.’

Oud pand

De cafetaria is sinds 2001 gevestigd in een prachtig pand aan De Brink in Sint Anthonis, dat gebouwd werd in de jaren 20 van de vorige eeuw. De verbouwing nam maar liefst elf maanden in beslag. De zaak draait sinds de opening met veel succes en is een begrip in het dorp.

Cafetaria en eetcafé

In hetzelfde pand als Eetwinkel Van Kol runt de familie al jaren Eetcafé De 3 Burgemeesters. Wie de deur binnenstapt door de gezamenlijke ingang kiest aan de ene kant voor het eetcafé en via de andere kant voor de cafetaria. Onlangs ontving Eetcafé De 3 Burgemeesters de Vita Terras Award, de prijs voor het mooiste en gezelligste terras van Het Land van Cuijk en De Poort naar Limburg.

Start van het nieuwe jaar

De opening van Eetwinkel Van Kol wordt gevierd met een leuke actie. Ook voor de formule is de opening van de zaak in Sint Anthonis een mooie start van het nieuwe jaar. De komende maanden zullen er nog meer volgen, zo laat formulemanager Jan-Hein Aarts weten.

Reageer op dit artikel