nieuws

Domino’s komt met datingapp op basis van pizzavoorkeur

Bedrijfsvoering 313

Domino’s lanceert een app die pizzaliefhebbers matcht op basis van hun gezamenlijke pizzavoorkeuren. In de app krijgen gebruikers pizza-gerelateerde vragen die op een luchtige manier iets zeggen over iemands persoonlijkheid.

Domino’s komt met datingapp op basis van pizzavoorkeur

De datingapp is vanaf donderdag 15 november 2018 te downloaden in de verschillende app stores. Naast online flirten, organiseert Domino’s in de maand november en december verschillende date nights door heel het land.

Pizza met mes en vork

Wanneer de app is gedownload, krijgen gebruikers een aantal vragen voorgeschoteld. Zoals ‘Pizza eten met mes en vork?’ of ‘Olijven op een pizza, ja of nee?’. Op basis hiervan ontstaat er een persoonlijk pizzaprofiel.

Vervolgens gaat de app op zoek naar de perfecte pizzasoulmate. Als er een pizzamatch is, kan het chatten beginnen. In de app is bovendien de ‘cheesy pick-up line’ feature ingebouwd.

Date nights bij Domino’s

‘De cheesy pick-up lines zijn niet alleen leuk om een gesprek mee te starten’, zegt Marianne Kemps van Domino’s. ‘Ook wanneer je vastloopt tijdens het chatten, kun je het gesprek op gang krijgen met een van deze oneliners. Maar het ‘echte’ werk begint natuurlijk op het moment dat je elkaar ontmoet.’ Daarom organiseert Domino’s in de maanden november en december date nights bij verschillende vestigingen.

Reageer op dit artikel