nieuws

Bram’s Gourmet Frites stapelt zeecontainers tussen KFC en McDonald’s

Bedrijfsvoering 600

Bram’s Gourmet Frites opent vrijdag 30 november een unieke nieuwe locatie. Op een bedrijvenpark in Bleiswijk zet de formule maar liefst drie zeecontainers neer, tussen een KFC en McDonald’s.

Bram’s Gourmet Frites stapelt zeecontainers tussen KFC en McDonald’s
© Verkijk

Eén zeecontainer is het verkooppunt van de nieuwe Bram’s Gourmet Frites op bedrijvenpark Prisma. De andere twee staan ernaast, op elkaar gestapeld. De onderste is open, de bovenste gesloten. Via een buitentrap kunnen gasten naar boven. In totaal is er plek voor twintig tot dertig man. De ondernemer die deze dertiende Bram’s gaat runnen, is Juan da Silva.

Goed bereikbaar

De nieuwe vestiging op het bedrijvenpark in Bleiswijk is een bewuste keuze, zegt Rocco Ladage, eigenaar van de formule. ‘Op deze locatie zitten veel leuke bedrijven bij elkaar en is een hoop activiteit. Met buren als KFC en Mc Donald’s voelen we ons een beetje ‘kleinduimpje’ maar dit is een goed bereikbare plek om de inwoners uit Zoetermeer, Bleiswijk en omliggende dorpen blij te maken met een authentieke patat met stoof van Bram’s’

Bram’s Gourmet Frites heeft de ambitie om meer van dit soort vestigingen te openen, mits de locatie daar ruim genoeg voor is.

© Verkijk

Feestelijke opening

De vestiging wordt vrijdag 30 november feestelijk geopend met de bekende Bram’s Experience Day, van 15.00 tot 18.00 uur. Liefhebbers kunnen dan gratis een patat met stoof proeven, die vers wordt bereid op de Green Egg. Bezoekers mogen ook nog hun eigen frieten snijden met de enige echte ‘aardappelhakker’. Ook maken ze kennis met het verhaal van Bram’s.

Reageer op dit artikel