nieuws

Bram’s Gourmet Frites opent nieuwe container

Bedrijfsvoering 895

De twaalfde winkel van Bram’s Gourmet Frites is een feit. In Breda is een nieuwe containervestiging geopend op een drukbezochte locatie.

Bram’s Gourmet Frites opent nieuwe container
Verse frites met stoofvlees, dat is waar het bij Bram's Gourmet Frites om draait. Foto: Roel Dijkstra

De container van Bram’s Gourmet Frites staat op het terrein van de Makro in Breda. De vestiging heeft heeft een week proefgedraaid en wordt op zaterdag 17 november officieel geopend met de inmiddels welbekende Bram’s Experience Day. Op deze dag maakt een chef onder meer één van de verse stoofs op de Green Egg en kunnen bezoekers hun eigen aardappel tot friet snijden en mag iedereen van 13.00 tot 16.00 uur gratis friet met stoofvlees proeven.

Goede plek

‘Deze locatie wordt drukbezocht door mensen die hier inkopen komen doen’, vertelt Rocco Ladage, eigenaar van Bram Ladage en Bram’s Gourmet Frites. ‘Een goede plek dus om een tussenstop te maken of na het winkelen nog even van een friet met stoof te genieten.’

Ambitie

Bram’s Gourmet Frites heeft nu vijf vaste winkels en zeven containervestigingen in Nederland. Ook heeft de franchiseformule ambitie om internationaal te groeien.

Reageer op dit artikel