nieuws

Bezorgland.nl verwacht volgend jaar landelijke dekking

Bedrijfsvoering 833

Bezorgland.nl denkt in 2019 te kunnen groeien naar 2500 aangesloten bedrijven. Daarmee zou het platform van Dirk en Hendrik de Gooijer landelijke dekking bereiken.

Bezorgland.nl verwacht volgend jaar landelijke dekking
Dirk (links) en Hendrik de Gooijer bij Lunchcafé Sixty Eight in Hoogeveen. Foto: VanVlietFotografie.

Dat zeggen de broers in gesprek met Snackkoerier. Inmiddels hebben bijna vijfhonderd restaurants zich aangesloten bij Bezorgland.nl. Het doel van dit jaar is daarmee zo goed als bereikt. In 2019 willen de Drentse broers een reuzenstap zetten door te groeien naar 2500 aangesloten bedrijven.

Start in Arnhem

Bezorgland.nl is daarbij ook bezig met lanceringen in grotere steden. ‘We krijgen op dit moment veel aanvragen binnen uit de omgeving van Arnhem, maar ook uit Arnhem zelf’, zegt Hendrik de Gooijer. ‘Een ondernemer daar heeft ons een tijdje geleden benaderd. Hij is naar collega’s in de omgeving gegaan om te kijken of er draagvlak voor was. Nu staan er rond de honderd restaurants klaar. We zijn druk bezig om dat allemaal in goede banen te leiden. We verwachten dat het grootste gedeelte er in januari op staat.’

Volgens zijn broer Dirk komen uit het gehele land aanmeldingen binnen. ‘ Ook in de Randstad is steeds meer belangstelling. We hebben bijvoorbeeld een stuk of tien ondernemers in Amsterdam die willen starten.’

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Bezorgland.nl

Dirk en Hendrik de Gooijer, voormalige eigenaar van Eethuis & Snackbar Oscars in Emmen, gingen in januari van start met Bezorgland.nl, als alternatief voor marktleider Thuisbezorgd.nl en de commissie van 13 procent die volgens velen te hoog is.

Sinds kort heeft Bezorgland.nl ook een kassakoppeling met Sitedish. ‘Ook zijn we bezig met andere partijen, waaronder Cashdesk en Next to Food’, aldus Hendrik.

Lees het hele interview met Dirk en Hendrik de Gooijer in de novembereditie van Snackkoerier, die 23 november verschijnt.

Reageer op dit artikel