nieuws

AH To Go gaat de hele dag warme maaltijden verkopen

Bedrijfsvoering 476

AH To Go begint met de verkoop van warme maaltijden voor onderweg. Het gaat om 25 warme gerechten voor elk moment van de dag, van pancakes tot pizza. 

AH To Go gaat de hele dag warme maaltijden verkopen

Klanten van AH To Go kunnen ’s ochtends warme ontbijtproducten kopen, zoals pancakes en egg muffins. Voor de lunch zijn warme soepen, quiches en tosti’s. In de avond zijn er maaltijden als fusilli bolognese, tajine kip met parelcouscous, diverse wraps en pizzapunten te koop.

Pilot bij vijf winkels

De gerechten worden in een speciale kast op temperatuur gehouden, waardoor klanten dus binnen een paar minuten met een warme maaltijd hun reis kunnen vervolgen, meldt Albert Heijn. De maaltijden zijn in eerste instantie verkrijgbaar bij vijf AH To Go-winkels in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Als klanten bij die vestigingen enthousiast zijn, krijgen meer AH To Go’s een schap met warme maaltijden. Dit meldt supermarktvakblad Distrifood.

Out-of-home groeit

Albert Heijn laat weten met de toevoeging te voorzien in de groeiende out-of-homeconsumptie. Jan-Willem Dockheer, directeur AH To Go: ‘We zien dat consumenten steeds meer gewend zijn onderweg te eten. Dat is al lang niet meer alleen een kop koffie of een broodje. Ook ’s avonds, voor het sporten of een theatervoorstelling, zijn ze op zoek naar een lekkere, warme maaltijd die ze tijdens het reizen kunnen eten. Die behoefte vullen wij nu in met een breed assortiment warme gerechten,’ motiveert AH de stap die de supermarktketen steeds dichter bij de horeca brengt.

 

Reageer op dit artikel