nieuws

Thuisbezorgd.nl zet eigen koeriers in op Schiphol

Bedrijfsvoering 297

Vier restaurants op Schiphol Plaza gaan samenwerken met Scoober, de bezorgdienst van Takeaway.com. Via deze dienst bezorgen koeriers maaltijden onder de vlag van Thuisbezorgd.nl.

Thuisbezorgd.nl zet eigen koeriers in op Schiphol

Bezorgers in kleding van Thuisbezorgd.nl gaan maaltijden bezorgen van Burger King, Per Tutti, Happy Seafood en Toko To Go aan medewerkers op Schiphol. Later wordt dat aanbod uitgebreid. De dienst in een samenwerking tussen Takeaway.com, Amsterdam Schiphol Airport, Burger King Foodgroup en Vermaat Groep.

Binnen 30 minuten

De koeriers waren al actief op Schiphol-Oost, maar gaan nu op ook pad voor bedrijven op Schiphol-Noord, Schiphol-Zuid en het Central Business District. Het doel is om maaltijden binnen 30 minuten te bezorgen. De dienst is gratis voor consumenten.

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Zes steden

Momenteel zet Takeaway.com eigen bezorgers in Nederland, Duitsland, België en Polen. In Nederland gebeurt dat in zes steden. In ieder land rijden de koeriers in de kleding van het zusterbedrijf in dat land, in het geval van Nederland dus Thuisbezorgd.nl.

In het eerste kwartaal van 2018 handelde Takeaway.com 1,4 procent van alle bestellingen in Nederland af via Scoober.

Reageer op dit artikel