nieuws

Sugo Pizza opent filiaal ‘nieuwe stijl’ in Eindhoven

Bedrijfsvoering 320

Horecaondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen openen eind november in Eindhoven hun vierde vestiging van Sugo Pizza in één maand tijd. Het is het eerst filiaal dat volgens de nieuwe stijl is ingericht.

Sugo Pizza opent filiaal ‘nieuwe stijl’ in Eindhoven
Herman Hell (links) en Hugo Kruijssen. Foto: Roosmarijn de Groot

Na de overname van drie Sugo-vestigingen vorige maand, opent de keten eind november de vierde winkel in het centrum van Eindhoven. De zaak is het eerste filiaal van Sugo ‘nieuwe stijl’, ontworpen door ontwerpbureau 40degrees.nl. De vestiging krijgt een unieke stamtafel beschilderd door de lokale kunstenaar Niels Bakkerus.

In het zicht van gasten

De counter is beter uitgedacht waardoor de consument goed zicht heeft op de pizzabereiding, dat vanaf nu gebeurt in het zicht van de gasten. Daarnaast wordt het assortiment van voorgerechten, zoals salades en desserts uitgebreid. Alle gerechten kunnen in de winkel worden gegeten of worden meegenomen.

Sugo Pizza Eindhoven

Overname Sugo Pizza

In oktober 2018 namen horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen drie vestigingen van Sugo Pizza over. De keten staat bekend om gezonde en vierkante pizza’s, gebaseerd op streetfood in Rome: de pizza al taglio. Om de smaak van de pizza’s te beheersen en van een constante kwaliteit te voorzien, rijst het deeg tot 72 uur. Er worden geen geur- en smaakstoffen aan het deeg toegevoegd.

Nieuwe eigenaren Sugo Pizza willen de wereld over

Duurzaamheid

Ook streeft Sugo Pizza duurzaamheid in de keten na. Er wordt gewerkt met verse, biologische ingrediënten. Het meel, de vleeswaren en kazen zijn afkomstig van familiebedrijven in Italië. De koffie, thee, wijnen en sappen zijn ook biologisch en zo veel mogelijk fair trade. Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton.

Reageer op dit artikel