nieuws

Market 33 uitgebreid met Japans en Surinaams streetfood

Bedrijfsvoering 234

Market 33, de foodcourt op de Zuidas, heeft twee nieuwe aanwinsten. Ramen Ramen, waar liefhebbers terecht kunnen voor de Japans noedelbouillon en BIEM’s Kitchen voor Surinaamse klassiekers zoals roti en broodjes pom.

Market 33 uitgebreid met Japans en Surinaams streetfood
BIEM's Kitchen is nieuw in Market 33. Foto's: Depp Design

Market 33 heeft naar eigen zeggen twee succesvolle jaren achter de rug en het was tijd voor wat vernieuwing. De foodcourt presenteert twee nieuwe aanwinsten: Ramen Ramen met een Japanse keuken en BIEM’s Kitchen met Surinaamse klassiekers.

Ramen Ramen en BIEM’S Kitchen

Ramen Ramen wordt gerund door Toan, die opgroeide in een grote Aziatische familie waar lekker eten altijd centraal stond. Tijdens zijn reizen door Japan viel hij als een blok voor de Japanse keuken en in het bijzonder voor het Japanse streetfoodgerecht ramen: noedels in een intense bouillon, vol van smaak. Gasten kunnen bovendien kiezen uit verschillende toppings om de noodle bowl af te maken.

Ramen Ramen

Ramen Ramen

Ook nieuw in Market 33 is BIEM’S Kitchen. Biem is een geboren Surinamer die zijn passie voor koken van huis uit heeft meegekregen. BIEM’S Kitchen kookt gerechten uit de authentieke Surinaams-Creoolse keuken. Biems geheim? De typisch Surinaamse gastvrijheid en zijn originele bereiding van de gerechten. BIEM’S Kitchen staat inmiddels bekend om de pindasoep, maar ook de hartige massala kip met roti of de klassieker bami kip vallen bij gasten in de smaak.

Wereldkeuken in Amsterdam

‘Dit is misschien wel het meest internationale stukje van Amsterdam. Mede daardoor vinden wij het erg belangrijk om met Market 33 een diverse wereldkeuken te bieden aan de Amsterdammer en bezoeker van de Zuidas. Onze 10 diverse foodstands bieden foodliefhebbers een ware reis over de wereld. De nieuwe Surinaamse en Japanse stands zijn dan ook een geweldige aanvulling voor onze foodcourt’, aldus Market 33 oprichter Calvin Choi.

Over Market 33

Market 33 is een urban foodcourt op de Amsterdamse Zuidas. De industrieel ogende ruimte, verdeeld in verschillende lagen, is overzichtelijk en breed opgezet. De foodhal is een verzameling van 10 foodstands die allemaal een zeer diverse keuken serveren. Bij Market 33 worden gasten verrast door enthousiaste food ondernemers die een grote verscheidenheid aan gezonde gerechten met heerlijke smaken en verse ingrediënten aanbieden

Foto's

Reageer op dit artikel