nieuws

Inschrijving vernieuwde Lekkerste Wedstrijden begonnen

Bedrijfsvoering 255

Horecaprofessionals uit de fastservicebranche, restaurantwereld en de catering kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de Lekkerste Wedstrijden. Deze vakwedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava en bevatten een aantal nieuwe elementen.

Inschrijving vernieuwde Lekkerste Wedstrijden begonnen
Lars Stil van lunchroom Nagelkerke in Oudenbosch legt de laatste hand aan zijn creatie tijdens de Lekkerste Wedstrijden van 2018. Foto: Tamara Verheij.

Er zijn twee nieuwe wedstrijden aan het portfolio van de Lekkerste Wedstrijden toegevoegd: Het Lekkerste Frietje (met topping) en De Lekkerste Tosti. ‘Beide wedstrijden waarvan wij denken dat deze toegevoegde waarde hebben en inspelen op de ontwikkelingen in de markt’, aldus organisator Bernd Beekman.

Lekkerste Lunchgerecht

Tijdens de komende editie zijn er enkele opvallende wijzigingen. Het Lekkerste Broodje heet tegenwoordig Het Lekkerste Lunchgerecht. Overigens wijzigt alleen de naam, want de basis blijft brood en de categorieën blijven ook (Horeca, Catering en On the Move). De organisatie vindt dat de nieuwe naam beter de lading dekt en beter bij deze tijd past.

Een andere verandering is dat de ‘De Lekkerste Wafel’ na drie jaar niet meer op het programma staat. Volgens de organisatie stond de hoeveelheid energie die het kostte niet meer in relatie tot de opkomst.

Fastservice in één grote hal tijdens Horecava 2019

Fastservice in één grote hal tijdens Horecava 2019

Nieuwe omgeving

Komend jaar strijden de deelnemers op een geheel nieuw podium in een totaal nieuwe hal. Beekman: ‘Het Fastcasual Concept, dat we vorig jaar met elkaar hebben neergezet, werd zeer goed gewaardeerd door de bezoekers. Echter, de vindbaarheid was onvoldoende. Daarnaast was de hal, door de beperkte grootte en hoogte niet geschikt om dit type standhouders bij elkaar te zetten. De RAI heeft dat heel goed opgepakt en het initiatief genomen om een ‘oude Horecava-hal’ opnieuw toe te voegen. Op deze manier kun je straks ook weer een rondje lopen over de gehele beurs. Super!’

Inschrijven kost 50 euro per persoon, per wedstrijd. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangsbewijzen voor de wedstrijddag, een uitrijkaart voor de RAI, een deelnamecertificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor in totaal twaalf verschillende wedstrijden.

De Lekkerste Wedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava van maandag 7 t/m 10 januari 2019.

Reageer op dit artikel