nieuws

Dunkin’ Donuts met Thuisbezorgd.nl in zee

Bedrijfsvoering 339

Dunkin’ Donuts is nu beschikbaar op Thuisbezorgd.nl in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Hilversum. De koeriers bezorgen het gehele assortiment van de Amerikaanse keten.

Dunkin’ Donuts met Thuisbezorgd.nl in zee
De eerste Nederlandse vestiging van Dunkin' Donuts opende in Amsterdam.

Thuisbezorgd.nl zal niet alleen een uitgebreid assortiment van de donuts bezorgen maar ook koffie, ijskoffie, warme theesoorten en ijstheeën. De toevoeging van Dunkin’ Donuts zorgt niet alleen voor een uitbreiding van het assortiment op Thuisbezorgd.nl, maar ook voor nieuwe uitdagingen voor de koeriers, die met extra zorg de verse koffie zo warm mogelijk gaan bezorgen.

Zestien vestigingen

De Amerikaanse donut- en koffieketen is volop bezig om in Nederland voet aan de grond te krijgen. Begin vorig jaar opende Dunkin’ Donuts de eerste Nederlandse franchise vestiging in Amsterdam. Al snel volgden meer vestigingen en inmiddels is Dunkin’ Donuts niet alleen in Amsterdam te vinden, maar ook in Utrecht, Hilversum, Eindhoven, Tilburg, Amstelveen en Roermond. Dunkin’ Donuts heeft in Nederland inmiddels zestien vestigingen.

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Plannen Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl streeft met meer dan 7.500 verschillende restaurants in Nederland naar een zo divers mogelijk aanbod. Het brede scala aan maaltijdopties kan gemakkelijk online worden besteld en wordt gratis thuisbezorgd. Als marktleider in online eten bestellen, heeft Thuisbezorgd.nl in de eerste negen maanden van 2018 in Nederland bijna 24 miljoen bestellingen verwerkt.

Thuisbezorgd.nl is al langere tijd bezig het aantal steden waarin zij eigen bezorgers ter beschikking stelt uit te breiden. De eigen bezorgdienst ‘Scoober’ is inmiddels beschikbaar in zes Nederlandse steden. Die is te herkennen aan de oranje bezorgers op e-bikes. Alle bezorgers zijn in loondienst en volledig verzekerd.

Reageer op dit artikel