nieuws

McDelivery rolt uit naar twee nieuwe steden

Bedrijfsvoering 245

McDelivery start vandaag, 20 september, in Haarlem. Sinds de introductie vorig jaar zijn er 23 vestigingen die gebruikmaken van de dienst van McDonald’s en Uber Eats. Vanaf 2 oktober komt er nog een nieuwe stad bij.

McDelivery rolt uit naar twee nieuwe steden
McDelivery via Uber Eats in Rotterdam

McDelivery is nu beschikbaar in Amsterdam/Amstelveen, Haarlem, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. In die laatste stad wordt de dienst uitgebreid naar Voorburg en Scheveningen. Vanaf 2 oktober is de bezorgservice, die loopt via Uber Eats, ook in Groningen actief.

Uitbreiden naar alle grote steden

Sinds 15 augustus hebben gebruikers ook de mogelijkheid om te betalen via iDEAL. ‘Een succesvolle zet waarmee het aantal bestellingen gemiddeld met 20 procent is toegenomen”, zegt Menno van der Hoeven, new business manager McDonald’s Nederland. De ambitie is om de dienst in Nederland uit te breiden naar alle steden met meer dan 100.000 inwoners. Vanaf 2 oktober zullen in totaal zes steden in Nederland McDelivery via Uber Eats aanbieden.

Vanaf vandaag start McDonald’s restaurant Haarlem Grote Houtstraat officieel met McDelivery. In Groningen zullen de McDonald’s restaurants Herestraat en Westerhaven vanaf 2 oktober McDelivery aanbieden.

Reageer op dit artikel