nieuws

Bezorgland.nl zet een maximum op de commissie

Bedrijfsvoering 749

Bezorgland.nl heeft een maximum gezet op de commissiekosten voor aangesloten restaurants. Daardoor blijven de kosten gelijk, ook als het aantal bestellingen blijft stijgen.

Bezorgland.nl zet een maximum op de commissie
Hendrik (links) en Dirk de Gooijer van Bezorgland.nl. Foto: Jan Willem van Vliet

Aangesloten restaurants betalen 4 procent commissiekosten aan Bezorgland.nl. Maar het bedrijf heeft besloten dat ondernemers nooit meer dan 50 euro per week betalen, ongeacht de hoeveelheid bezorgbestellingen.

Maximum bedrag op weekfactuur

‘Dit betekent dat wanneer een restaurant de 50 euro commissiekosten per week heeft bereikt, de overige bestellingen niet belast gaan worden met 4 procent commissie en deze bestellingen niet in rekening worden gebracht’, meldt het bedrijf. ‘Dit houdt in dat een weekfactuur inclusief de gebruikerskosten (€0,75 per dag) nooit hoger zal zijn dan € 55.25. Ongeacht het aantal bestellingen en iDEAL-transacties.’

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Belofte

Met het ingevoerde maximum houdt Bezorgland.nl zich aan een belofte, zo zegt het bedrijf. ‘Wij hebben deze aanpassing doorgevoerd omdat wij beloofd hebben de kosten nooit te verhogen en wanneer wij kans zien deze te verlagen dit ook gaan doen.’

Bezorgland.nl

Hendrik en Dirk de Gooijer startte begin 2018 met Bezorgland.nl in Emmen en omgeving en is nu ook actief in Friesland, Noord-Holland, Limburg en Noord-Brabant. Er zijn inmiddels ruim 150 restaurants en cafetaria’s aangesloten bij het platform en dat aantal groeit dagelijks.

Reageer op dit artikel