nieuws

Papa John’s opent nog een vestiging in Rotterdam

Bedrijfsvoering 326

Papa John’s opent op 13 augustus een nieuwe vestiging op de Nieuwe Binnenweg 256b in Rotterdam. Dit is voor de pizzaketen de zestiende vestiging in Nederland, en de tweede vestiging in Rotterdam. Franchisenemer Kayvan Faramazi zal de vestiging feestelijk openen.

Papa John’s opent nog een vestiging in Rotterdam

Na vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Haarlem is nu de tweede vestiging in Rotterdam aan de beurt. Op 13 augustus zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij de nieuwe vestiging. Papa John’s deelt namelijk 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening. Tevens maken twee klanten kans op 1 jaar lang gratis pizza. Hiermee hoopt het bedrijf steeds verder te veroveren met de beste kwaliteit pizza’s.

Franchisenemer Kayvan Faramazi

‘Ik heb voornamelijk voor Papa John’s gekozen omdat de kwaliteit van de pizza’s altijd voorop staat. We gebruiken niet alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, ook de filosofie en werkwijze van het bedrijf is mij op het lijf geschreven. En het deeg; dat maakt onze pizza’s tot de lekkerste die er zijn’, aldus franchisenemer Kayvan Faramazi.

We hebben alles onder controle en lopen mooi op schema. De training met mijn collega’s hebben we inmiddels ook een aantal keer doorlopen om goed voorbereid te zijn voor onze klanten. We zijn nu de laatste puntjes op de i aan het zetten.’

 Betere ingrediënten, betere pizza!

Alleen de beste ingrediënten zorgen voor de beste pizza’s. De basis van de pizza is tevens de basis voor het succes van Papa John’s. Naast alle verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, blijven de betere pizza’s bestaan.

Papa John’s

Papa John's

Met ruim 4700 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al zestien vestigingen in Nederland en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen zoals in Leiden, Amersfoort en Den Haag. 

 

Reageer op dit artikel