nieuws

Franse keten O’Tacos opent binnenkort in Nederland

Bedrijfsvoering 2642

De Franse tacoketen O’Tacos opent binnenkort de eerste zaak in Nederland. De vestiging komt in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Franse keten O’Tacos opent binnenkort in Nederland
Beeld: Facebook

O’Tacos staat bekend om de ‘Franse tacos’ die gasten zelf kunnen samenstellen. Het bedrijf begon in 2010 in Bordeaux en ging in 2014 franchisen. O’Tacos telt vandaag de dag meer dan 160 restaurants in verschillende landen: Frankrijk, Marokko, Algerije, Brunei, de Verenigde Staten en België, waar recent de zevende vestiging opende in Antwerpen.

Taco met kipnuggets

De tacos lijken meer op burritos of paninis. Gasten kunnen voor de vulling kiezen uit kipfilet, gehakt, kipnuggets en worst. Daarna de keuze uit verschillende sauzen (mayonnaise, ketchup, chilisaus, pepersaus) en toppings zoals verschillende soorten kaas, een gebakken ei, spek of champignons. Als bijgerecht is er rijst of Franse frietjes, ook verkrijgbaar met kaassaus. Als dessert is er tiramisu en chocolademousse.

Gigataco van 2 kilo

De Franse tacos zijn verkrijgbaar in medium, large, extra large en extra extra large. Er ook nog de beroemde ‘Gigataco’, die meer dan 2 kilo weegt. Het vlees dat O’Tacos gebruikt is halal.

O'Tacos

Het nog te openen filiaal in Hoog Catharijne. Foto: Facebook

Reageer op dit artikel