nieuws

Bagels & Beans lanceert unieke app

Bedrijfsvoering 246

Ontbijt- en lunchketen Bagels & Beans heeft een eigen app gelanceerd. Hiermee kunnen gasten hartjes sparen die ze vervolgens kunnen inruilen voor koffie of een maaltijd.

Bagels & Beans lanceert unieke app

Elke euro die gasten besteden, staat gelijk aan één hartje. Op de kassabon staat een QR-code die met behulp van de app kunnen worden gescand om het hartje te ontvangen. Naast sparen voor verrassingen kunnen gebruikers bij Bagels & Beans ook rechtstreeks afrekenen met de app en ontvangen ze speciale persoonlijke aanbiedingen. Volgens het bedrijf helpt de app mensen ‘om de bagelliefde te delen met mensen die belangrijk voor je zijn. En daarom noemen we het de enige app die je nodig hebt voor liefde.’

Speciale acties

De app biedt nog meer mogelijkheden, vertelt mede-oprichter Ronald Bakker. ‘Zo willen we rond Valentijns-, Vader- of Moederdag speciale acties organiseren. Een gezellig ontbijt om je vader of moeder te bedanken, dat soort dingen.’

Betalen met de app

Verder kunnen gebruikers eenvoudig tegoed op de app zetten. Daarvoor ontvangen ze bonushartjes. Bakker: ‘Met dit tegoed kunnen gasten van Bagels & Beans rechtstreeks betalen vanuit de app. Je kunt via de app ook een Bagels & Beans-tegoed aan iemand cadeau doen, een beetje zoals een digitale cadeaukaart.’

Bagels & Beans

Specials

Ten slotte ontvangen gebruikers van de app geregeld specials. ‘Dat is een leuke persoonlijke aanbieding’, aldus Bakker. ‘Bijvoorbeeld een gratis ijskoffie op een zomerse dag voor de eerste vijftig app-gebruikers. Of een gratis kookboek van Bart van Olphen van Fishtales als je een bagel met zalm bestelt.’ Voor de specials zijn geen hartjes nodig, maar gebruikers moeten er wel snel bij zijn: specials hebben een beperkte geldigheid en beschikbaarheid.

Bagels & Beans werd in 1996 opgericht met de eerste vestiging in Amsterdam. De formule telt inmiddels meer dan zeventig vestigingen in Nederland. Op het menu prijken naast bagels en koffie ook salades, sappen en ‘healthy bites’.

Reageer op dit artikel