nieuws

Happy Italy opent take-away

Bedrijfsvoering 266

Happy Italy maakt naar eigen zeggen twee mooie stappen. Het bedrijf opent een grote vestiging én start een nieuw concept.

Happy Italy opent take-away

Na de zomervakantie lanceert Happy Italy een nieuwe take-away formule, ‘Happy Italy To Go’. De eerste vestiging opent de deuren aan de Lijnbaan in Rotterdam.

Take-away

Happy Italy To Go is de nieuwste aanwinst van de formule. Het is volgens het bedrijf het eerste hoog kwalitatieve Italiaanse take-away restaurant waar consumenten behalve afhalen ook kunnen zitten. Op de kaart zijn de vertrouwde gerechten te vinden, maar ook veel nieuwe gerechten en nieuwe to go dranken, zoals de koffie en milkshakes. Happy Italy To Go zal snel uitbreiden in drukke winkelcentra, stationslocaties en op andere high traffic plekken. Het is een volledig nieuw concept, maar met het herkenbare dna van de formule.

Grote vestiging bij KPN

Daarnaast heeft Happy Italy onlangs een contract gesloten met KPN, waarmee vaststaat dat er onder het nieuwe KPN hoofdkantoor in Rotterdam in het najaar een grote Happy Italy-vestiging komt. In het interieur zullen kenmerkende elementen uit de rijke historie van telecom een rol spelen. Daarnaast worden op een leuke manier gadgets en nieuwe technische snufjes in het concept verwerkt.

Reageer op dit artikel