nieuws

Fastservice in één grote hal tijdens Horecava 2019

Bedrijfsvoering 430

Fastservice krijgt tijdens de Horecava 2019 een nieuwe locatie. Alles wat deze branche te bieden heeft, is straks in één grote hal te vinden.  

Fastservice in één grote hal tijdens Horecava 2019

Januari lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen van de Horecava 2019 zijn al in volle gang. Bezoekers die op het fastservice-aanbod afkomen, zullen de beurs anders ervaren dan voorgaande jaren.

In plaats van de drie hallen van 2018, wordt in 2019 alles wat met fastservice te maken heeft samengevoegd in één grote hal. ‘Dat betekent 12.000 vierkante meter beursvloer met een divers aanbod, kennis en inspiratie voor deze sector’, zegt Marjolein de Haas van de Horecava. In deze hal staat straks dus ook het podium van de Lekkerste Wedstrijden.

Andere routing

Bovendien wordt de routing van de gehele Horecava anders. Liep de route dit jaar in de vorm van een halve cirkel, volgend jaar kunnen bezoekers een rondje lopen. De organisatie kijkt uit naar de vernieuwde beurs: ‘Vorig jaar wisten we meer bezoekers en meer exposanten te trekken. Bezoekers bleven maar liefst dertig minuten langer dan het jaar daarvoor. Wij streven ernaar het aantal kwalitatieve bezoekers nog verder te laten stijgen en hen ook langer te laten blijven’, besluit De Haas.

Reageer op dit artikel