nieuws

Vernieuwde flagship store Kwalitaria na halfjaar heropend

Bedrijfsvoering 1015

De flagship store van Kwalitaria bij het hoofdkantoor van formulehuis FFC is vandaag (12 juni) heropend. De zaak is zes maanden dicht geweest.

Vernieuwde flagship store Kwalitaria na halfjaar heropend

Kwalitaria Délifrance Vianen is voorzien van een gloednieuwe corner van Délifrance. FFC nam Délifrance in de Benelux op 1 april officieel over en wil in de winkel bij het hoofdkantoor ondernemers een goed beeld geven van de mogelijkheden.

Franchisenemers

Daarnaast heeft het formulehuis ervoor gekozen om de locatie niet meer zelf vanuit het hoofdkantoor te runnen, maar hier geschikte franchisenemers voor te vinden. Dit heeft een aantal maanden geduurd. De nieuwe uitbaters zijn Jan en Patricia Drost.

Kwalitaria Délifrance Vianen

Producten

Bas Holshuijsen, algemeen directeur FFC: ‘We nemen de komst van Délifrance serieus. Daarom hebben we ervoor gekozen om het allernieuwste cornersysteem van Délifrance toe te voegen aan onze pilotstore. Omdat ons hoofdkantoor letterlijk bovenop de winkel zit, is dit gelijk een mooie manier om nog meer feeling met de producten van Délifrance te krijgen.’

Kwalitaria Délifrance Vianen

Délifrance en Kwalitaria

Er zijn in Nederland zestig stand alone zaken en zestig shop-in-shops in tankstations. Dat moet in vijf jaar tijd groeien naar het dubbele, zo liet Holshuijsen eerder weten. FFC werkt sinds 2013 samen met de lunchroomformule; er zijn momenteel dertig Kwalitaria-vestigingen met een shop-in-shop. Deze toevoeging blijft optioneel voor Kwalitaria-leden.

Het formulehuis gaat onder meer het 4.0-concept ‘Phoenix’ verder uitrollen. Délifrance verzorgt zelf de levering van brood, aangevuld door producten van Sligro. Of dat zo blijft, is nog niet duidelijk. Welk bedrag er met de overname gemoeid is, wil FFC niet bekendmaken.

Kwalitaria Délifrance Vianen

 

Reageer op dit artikel