nieuws

Stevige concurrentie voor nieuwe Bram’s Gourmet Frites

Bedrijfsvoering 1056

De negende vestiging van Bram’s Gourmet Frites is een feit. Het is de vierde vaste vestiging van de frietformule, op een uitdagende locatie.

Stevige concurrentie voor nieuwe Bram’s Gourmet Frites

De nieuwste Bram’s Gourmet Frites is van start gegaan in het het centrum van het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn, vlakbij het treinstation. De vestiging zal moeten vechten voor het maagaandeel van de reizigers en het winkelend publiek; op hetzelfde plein zit ook een vestiging van de biologische fastfoodketen The Barn, de Italiaanse keten Vapiano en de Amerikaanse burger joint Five Guys. Daarnaast zijn er twee restaurants: Bar Iberico en kiprestaurant Alen @ Pim’s.

Terras

De opening van de nieuwe Bram’s Gourmet Frites wordt op woensdag 13 juni van 14:00 tot 17:00 uur groots gevierd tijdens de Bram’s Experience Day. Gasten kunnen op het sfeervolle terras van de zomerse happen van de chefs van Las Palmas en binnen de stoere en robuuste entourage ervaren. De middag wordt ingeluid met flessen bubbels en bites van de Big Green Egg.

Bram's Gourmet Frites Leidsche Rijn

 

De vierde vaste vestiging van Bram’s is gelegen op het Brusselplein en is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Bram Ladage

Bram’s is onderdeel van de Rotterdamse frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een formule met meer dan dertig winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door vier pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar.

Bram’s is met een opmars bezig. Na de vijf eerdere ‘containervestigingen’ opent Bram’s nu dus de vierde vaste winkel van Nederland in Leidsche Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om Bram’s naar het Midden Oosten en Denemarken te brengen.

Bram's Gourmet Frites Leidsche Rijn

Reageer op dit artikel