nieuws

Schommels en stadstuin bij nieuwe Happy Tosti

Bedrijfsvoering 149

In Deventer kunnen mensen vanaf nu al schommelend genieten van een tosti. Happy Tosti heeft er namelijk de nieuwste vestiging geopend, met een bijzonder team.

Schommels en stadstuin bij nieuwe Happy Tosti

Schrijver en columnist bij onder meer het Algemeen Dagblad en Nieuwe Revu, Özcan Akyol en het team van de vestiging in Deventer hebben de gloednieuwe Happy Tosti officieel geopend. Özcan woont en werkt in Deventer en heeft hart voor minderheden in de maatschappij.

Gasten hebben bij Happy Tosti keuze uit bijvoorbeeld een tosti geitenkaas, tosti chorizo of de welbekende tosti ham kaas; altijd geserveerd op biologische brood, door mensen met en zonder een arbeidsbeperking.

Schommels en een binnentuin

In elke vestiging hangen schommels waar bezoekers op kunnen zitten, zo ook in de vestiging in de historische Hanzestad. Het nieuwe lunchrestaurant heeft ook een stadstuin. ‘We zijn trots dat we deze sociale onderneming mogen toevoegen aan het bestaande aanbod in Deventer. De inwoners van deze stad zullen een unieke ervaring beleven’, aldus Peter Brouwer, Stadsmanager Deventer.

happy tosti

In 2017 won franchiseondernemer Roel van der Vegt met zijn idee om een Happy Tosti in Deventer te openen een aanmoedigingsprijs van de provincie Overijssel, wat bevestigt dat dit sociale concept een meerwaarde is voor de binnenstad.

Happy Tosti opent nieuwe zaak en presenteert kookboek

Happy Tosti

Happy Tosti biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een leuke, betaalde baan. Bij een gedeelte van de medewerkers wordt de arbeidsbeperking veroorzaakt door een verstandelijke, fysieke of psychisch georiënteerde uitdaging. ‘Geen enkele arbeidsbeperking is hetzelfde. Bij iedereen ligt zijn of haar kracht ergens anders. Die komt tot uiting als deze medewerker op de juiste plek in een leuk team kan werken’, aldus Van der Vegt. Happy Tosti heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Hoofddorp & Breda. Het concept ontwikkeld door Jasper Kool, Sam Holtus en Wibe Smulders.

Happy Tosti

De ‘Happy Heroes’ van Happy Tosti met een arbeidsbeperking worden professioneel begeleid met behulp van job coaching.

Reageer op dit artikel