nieuws

Ook restaurants met eigen bezorgers welkom bij Deliveroo

Bedrijfsvoering 258

Deliveroo neemt vanaf volgende maand ook bestellingen aan voor bedrijven die eigen bezorgers hebben. De maaltijdbezorger start daarvoor een nieuwe dienst: Marketplace+.

Ook restaurants met eigen bezorgers welkom bij Deliveroo

Tot nu toe werkte Deliveroo alleen met eigen bezorgers. Restaurants kunnen vanaf juli kiezen of ze zelf willen bezorgen of een van de 1900 bezorgers van het bedrijf willen inzetten.

Amsterdam eerst

Marketplace+ komt in eerste instantie naar Amsterdam. Daarna zijn de andere dertien steden waar Deliveroo in Nederland bezorgt aan de beurt. De maaltijdbezorger hoopt het aantal aangesloten restaurants met de helft te kunnen verhogen. Op dit moment werkt het Britse bedrijf nog samen met 1500 restaurants in Nederland.

Deliveroo

Veertien steden

De veertien steden waarin Deliveroo nu bezorgt zijn: Arnhem, Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Tilburg, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Haarlem, Amstelveen, Eindhoven, Leiden en Delft. De blinde vlek van het bedrijf in Nederland zijn tot nu toe de Noordelijke provincies en Limburg.

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Nieuw publiek

Volgens Deliveroo kunnen restaurants met eigen bezorgers een nieuw publiek aanboren. Voor restaurants die nu al met Deliveroo samenwerken, is het gunstig dat er meer mensen naar de site  komen om eten te bestellen, zegt de maaltijdbezorger.

Versoepelde regels

Ook in andere landen zoals België, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Australië versoepelt de maaltijdbezorger zijn regels. Het bedrijf wil uiteindelijk in alle landen waar het actief is de nieuwe dienst aanbieden.

Reageer op dit artikel