nieuws

Nieuwe McDonald’s heeft plek voor vijf personen

Bedrijfsvoering 642

Twaalf vierkante meter en plek voor vijf personen; McDonald’s heeft de kleinste vestiging van Nederland gepresenteerd. Het pandje maakt de komende zomer een tour door het land.

Nieuwe McDonald’s heeft plek voor vijf personen

Terschelling had de primeur om de mini McDonald’s te ontvangen. Nu begint het minirestaurant aan een nog onvoorspelbare tournee door Nederland. Gasten kunnen een exclusief bezoek winnen door zich op te geven en vertellen waarom juist zij uitkijken naar de komst van het minirestaurant op hun geliefde locatie. Dit kan op iedere plek in Nederland zijn: de vaste campingplek, het werk, een favoriete strandspot of de achtertuin.

‘Kleinste ter wereld’

Erwin Dito, director Marketing & Supply Chain van McDonald’s Nederland is ‘heel trots’op de komst van het minirestaurant: ‘Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze gasten Good Times te bezorgen. Dat we dat nu doen met zo’n uniek initiatief maakt het extra leuk. Ik ben benieuwd op welke mooie plekken we onze gasten kunnen verrassen met deze mini McDonald’s.’

Interieur

Het minirestaurant heeft een interieur dat identiek is aan moderne vestigingen, biedt plaats aan maximaal vijf personen en heeft een oppervlakte van 12 vierkante meter. Daarmee is het restaurantje waarschijnlijk het kleinste restaurant van de keten ter wereld. Het restaurant zal tot 27 augustus 2018 door Nederland reizen.

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3 miljoen gasten. In Nederland heeft het bedrijf 245 restaurants.

 

Reageer op dit artikel