nieuws

Nieuwe en vernieuwde Foodmaster openen de deuren

Bedrijfsvoering 352

Een nieuw lid binnen de gelederen en een franchisenemer met het 2.0-interieur; Foodmaster nieuwe stijl duikt deze week op in twee plaatsen in Nederland.

Nieuwe en vernieuwde Foodmaster openen de deuren
V.l.n.r: Moreno Soe-Ag-Nie en Gilbert Boon van FHC, ondernemers Li Fan en ShanHua Zheng.

Cafetaria Benny’s Place in Putten heeft zich aangesloten bij de formule van FHC. De zaak vierde onlangs het tienjarig bestaan en dat was voor ondernemer ShanHua Zheng een mooie reden om de zaak eens grondig te verbouwen. Daarbij viel zijn oog op franchiseformule Foodmaster. En zo geschiedde: Cafetaria Benny’s Place werd grondig verbouwd, het interieur werd vernieuwd, de voorgevel werd blauw en de zaak heet vanaf nu Foodmaster Benny’s Place.

De zaak in Putten heeft een groot terras waar zomers veel gebruik van wordt gemaakt. Aan twee kanten van de cafetaria kunnen mensen buiten zitten.

Foomaster Benny's Place

Foomaster Benny's Place

Foodmaster Schoonrewoerd

Na een intensieve verbouwing is nu ook Foodmaster Schoonrewoerd (bij Leerdam) geheel omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. De locatie, gelegen aan een kruispunt, heeft nu ook de blauwe voorgevel.

Foodmaster Schoonrewoerd

Doordat de zaak relatief klein is, vallen bij binnenkomst vooral de nieuwe schermen van De Ditigale op. De ondernemer, Jan van Dam, runt ook een café in hetzelfde pand.

Foodmaster Schoonrewoerd

Nieuwe stijl

Foodmaster nieuwe stijl werd in oktober 2017 geïntroduceerd. De formule omarmt hiermee op een moderne manier de oer-Hollandse traditie van de frituur. De nieuwe Foodmaster heeft een stoere uitstraling met elementen van vroeger. Hout, beton en demin komen veel terug. Een echte eyecatcher is de frituurcultuurwand die de geschiedenis van de Nederlandse frituurcultuur uitbeeld.

Reageer op dit artikel