nieuws

Grootste Febo staat in ‘s-Hertogenbosch

Bedrijfsvoering 672

Liefhebbers van Febo in ‘s-Hertogenbosch kunnen sinds kort weer hun hart ophalen. Febo is terug, met de grootste vestiging van Nederland.

Grootste Febo staat in ‘s-Hertogenbosch

De Febo in ‘s-Hertogenbosch heeft een vloeroppervlak van 168 vierkante meter, met daarbij een terras van 120 vierkante meter. De zaak is gevestigd op een meubelboulevard. Het is de eerste Febo sinds de zaak in het centrum van de stad 2,5 jaar geleden de deuren sloot.

Febo 's-Hertogenbosch

Voor gek verklaard

De eigenaar is Amsterdammer Atilla Donmez, die dagelijks drie uur in de auto zit tussen de hoofdstad en zijn zaak in ‘s-Hertogenbosch. ‘Mijn vrienden en familie verklaarden me voor gek dat ik helemaal in Den Bosch een eigen zaak open, totdat ze gisteren kwamen kijken. De locatie is perfect en zij hebben het met hun eigen ogen kunnen ervaren. Ik heb minstens 200 man weg moeten sturen omdat we nog niet officieel open waren – kun je nagaan’, zegt hij tegen Indebuurt.nl.

De zaak is dagelijks tot 22.00 uur geopend.

Febo 's-Hertogenbosch

Reageer op dit artikel