nieuws

Febo speelt met nieuwe kleding in op festivalseizoen

Bedrijfsvoering 243

De festivals in Nederland zijn in volle gang, en Febo speelt daar handig op in door met speciale een festivalcollectie te komen: een Snackshirt en een Snacktasje.

Febo speelt met nieuwe kleding in op festivalseizoen

Rapper en internethype Donnie, bekend van de hit ‘Snelle Planga’, is het gezicht van de kledinglijn van Febo. Hij pronkte tijdens de afgelopen editie van Pinkpop al met de nieuwe kledingcollectie van Febo. Vandaag (19 juni) kunnen ook andere FEBO-fans het limited edition Snackshirt en bijbehorend Snacktasje bemachtigen.

Snackslippers uitverkocht

‘De Febo Snackslippers vlogen vorig jaar als hete kroketten over de toonbank’, zegt Febo-directeur Dennis de Bors. ‘Binnen één dag waren ze uitverkocht en op Marktplaats werden ze zelfs voor 175 euro aangeboden. Voor pro-snackers die hebben misgegrepen komen we daarom met een nieuwe lijn.’

Snackshirt en Snacktasje

Het unisex Snackshirt met all-over print is verkrijgbaar in rood, grijs en wit en kost € 29,95. Het Snacktasje, volgens het familiebedrijf geschikt om snacks en festivalmuntjes in te stoppen, kost € 24,95. Beide items zijn vandaag (19 juni) vanaf 12.00 uur verkrijgbaar bij alle vestigingen of via de webshop.

 

 

Reageer op dit artikel