nieuws

Eetwinkel verwelkomt nieuw lid met bakkerij

Bedrijfsvoering 4376

De formule Eetwinkel heeft een nieuwe zaak aan de groep toegevoegd: Baktaria De Aanloop in het Limburgse Milsbeek, vlakbij de Duitse grens. Uniek aan deze zaak: er zit een bakkerij bij in.

Eetwinkel verwelkomt nieuw lid met bakkerij
Vlnr: Christel Thijssen, Andy Thijssen en Jeroen Hendriks van Eetwinkel De Aanloop.

Baktaria De Aanloop is sinds 2013 in Milsbeek gevestigd. Nu, na vijf jaar, nemen ondernemers Andy en Christel Thijssen en Jeroen Hendriks voor een nieuwe stap: aansluiten bij Eetwinkel.

Naast de uitstraling wordt ook het assortiment van De Aanloop aangepast. De formule wil graag succesvol zijn op alle eetmomenten van de dag. De Aanloop kiest daarbij voor vers brood, gebak en andere lekkernijen van Bakkerij D’n Bekker uit Haps. Voor de lunch zijn er verse, huisgemaakte soep en luxe broodjes zoals carpaccio en gerookte zalm. Ook biedt de cafetaria nieuwe maaltijdsalades en friettoppers met bijvoorbeeld pulled pork en gyros.

Eetwinkel De Aanloop

Combinatie met bakkerij

De Aanloop is een cafetaria en bakkerij in één. De zaak is daarom om 8.30 uur al open en verkoopt producten van D’n Bekker uit Haps. Met ondersteuning van Eetwinkel wil Thijssen die combinatie beter benutten, onder meer met meer luxe broodjes.

In de omgeving van de zaak zijn vier campings gevestigd. Vooral op woensdagen is het druk omdat oudere campinggasten de zaak aandoen. Bij deze groep zijn met name de schotels populair.

Eetwinkel wil de cafetaria herpositioneren

Eetwinkel wil de cafetaria herpositioneren

Andy Thijssen opende 25 jaar geleden Andy’s snackbar in Haps, die hij tien jaar heeft gerund., Dertien jaar geleden opende hij  Baktaria De Aanloop in Breugen. Acht jaar later kwam daar vestiging in Milsbeek bij. Vorig jaar deed hij de zaak in Breugen van de hand om zich volledig op De Aanloop Milsbeek te kunnen richten.

Thijssen koos voor Eetwinkel vanwege de ondersteuning en vrijheid. ‘Het is fijn dat een formule het stukje reclame op zich neemt. Daarbij mag je het zelf bepalen, ze schrijven niet alles voor.’

Eetwinkel De Aanloop

Contact met leden

Ook is hij blij met de groep waarin hij terechtkomt. ‘Naast de verruiming van ons assortiment vinden wij het contact tussen de Eetwinkel-ondernemers onderling erg belangrijk. We zijn allemaal professionals in ons vak, zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren.’

Gratis krentenbollen

De heropening van Eetwinkel De Aanloop wordt van donderdag 5 juli tot en met zondag 8 juli gevierd met diverse acties. Zo zijn er gratis verse krentenbollen, voordelige gezinsmenu’s, een gratis drankje bij een friettopper en gratis vlaai bij koffie, cappuccino of thee. Daar bovenop is er een bluetooth speaker te winnen.

Succes

Eetwinkel heeft nu negentien vestigingen in het hele land. Vorig jaar was voor de formule een succesvol jaar. Eetwinkel Polly in Bemmel behaalde de nummer 1-positie in de Snackkoerier Cafetaria Top 100. Eetwinkel De Hollandsche Tuyn in Bergen op Zoom werd derde, en Eetwinkel Sterk Langs De Lijn eindigde op de zesde plek.

Eetwinkel richt zich op ondernemers met passie en een eigen visie. Het concept is gebaseerd op de kracht van eenheid en herkenning. Eetwinkel is onderdeel van grossier Chefs Culinar.

Reageer op dit artikel