nieuws

Biologische keten The Barn Food is failliet

Bedrijfsvoering 679

Biologische fastserviceketen The Barn Food is failliet verklaard. De twee zaken in Utrecht waren al tijdelijk gesloten, maar nu is het doek definitief gevallen voor alle vestigingen.

Biologische keten The Barn Food is failliet
The Barn Food in de Utrechtse Stadskamer. Foto: Herbert Wiggerman

The Barn Food ging in september 2016 van start op de Amsterdamse Zuidas. Amper een jaar later volgde de tweede vestiging op het foodcourt in de Stadskamer van het vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht. Daarna volgden zaken in Rotterdam en onlangs in het centrum van Leidsche Rijn.

Natuurlijke ingrediënten

The Barn Food was de eerste Nederlandse 100 procent EKO-gecertificeerde fastfoodketen. Er werden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, zonder toevoegingen. Alle verpakkingen waren 100 procent recyclebaar. Het bestellen in de winkel gebeurde middels bestelzuilen en er kon alleen met een pinpas worden betaald.

The Barn Food

Foto: Herbert Wiggerman

Over de oorzaak van het faillissement is niets bekendgemaakt. Eigenaar Roel Bloemen was niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel