nieuws

Happy Tosti opent nieuwe zaak en presenteert kookboek

Bedrijfsvoering 284

Happy Tosti opent vrijdag 25 mei een vestiging in de Amsterdamse Pijp. Daarnaast wordt ‘het Ultieme Tostiboek’ gepresenteerd.

Happy Tosti opent nieuwe zaak en presenteert kookboek

Happy Tosti Amsterdam De Pijp is het zesde lunchrestaurant na de start van de formule in Den Haag (maart 2015) en de recente openingen van franchiserestaurants in Delft en Breda.

Verrassende tosti’s

Bij de keten zijn verschillende verrassende tosticreaties verkrijgbaar, zoals tosti’s met een huisgemaakte raclette-mix van Gruyère en belegen bio-kaas, of geitenkaas met appel, walnoten, honing en geroosterde tuinbonen. Al zittend op een schommel kunnen bezoekers kiezen van een uitgebreide menukaart met duurzame en biologische producten inclusief vega en vegan opties.

happy tosti

Happy Tosti gaat franchisen

Happy Tosti gaat franchisen

Schommels en een fietstafel

De winkel in De Pijp is zeven dagen per week geopend, heeft ongeveer vijftig zitplaatsen en een groot terras. De nieuwe vestiging is volgens het bedrijf een pareltje voor het oog. De bekende tosti’s en schommels zijn aanwezig, en er is ook een speciale fietstafel waar extra calorierijken tosti’s besteld mogen worden.

Tegelijkertijd lanceert Happy Tosti het Ultieme Tostiboek, met ruim honderd tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet. Het boek is geschreven door Jasper Kool, oprichter en eigenaar van Happy Tosti.

Over Happy Tosti

Bij Happy Tosti werken medewerkers met- en zonder arbeidsbeperking. In ieder restaurant heeft meer dan de helft van alle medewerkers een arbeidsbeperking. De organisatie is er compleet op ingericht om voor deze doelgroep waardevolle en betaalde banen te creëren, zonder hulp van zorginstellingen of zorg-subsidies. Met behulp van professionele job-coaching worden de medewerkers op de juiste plek getraind en intensief begeleid.

Happy Tosti

De ‘Happy Heroes’ van Happy Tosti.

De ambitie van Happy Tosti is om in de komende vijf jaar minimaal vijfhonderd ‘waardevolle en happy werkplekken’ te creëren voor deze kwetsbare doelgroep.

Reageer op dit artikel