nieuws

The Barn Food opent vierde vestiging

Bedrijfsvoering 295

The Barn Food breidt steeds verder uit. Inmiddels heeft de biologische fastfoodketen de vierde vestiging geopend.

The Barn Food opent vierde vestiging
The Barn Food in het Utrechtse Hoog Catharijne. Foto: Herbert Wiggerman

The Barn Food is naast Amsterdam en Utrecht nu ook te vinden in Leidsche Rijn. De keten is naar eigen zeggen de eerste duurzame, 100 procent biologische real food keten van Nederland. Het bedrijf heeft in 2017 en 2018 het gouden EKO keurmerk gekregen, als eerste keten in Nederland.

Biologisch

The Barn werkt niet alleen uitsluitend met biologische producten, ook alle verpakkingen, de stroom, en zelfs de locaties en zijn biologisch, groen en duurzaam. Het motto is dan ook: ‘No harm to nature’. The Barn maakt alles vers, van burgers, kids burgers, salades, sandwiches, juices & smoothies, soep, koffie en thee tot aan toetjes en taartjes.

The Barn Food: ideologisch en rebels

The Barn Food: ideologisch en rebels

Open keuken

De kaart wordt seizoensgebonden samengesteld. De bereiding vindt altijd ter plekke plaats, in een volledig open keuken. Voor alle ingrediënten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten van lokale biologische boeren, waarvan de oorsprong bekend is en die de natuur respecteren. Een voorbeeld is The Classic Barn Burger, waarvan het vlees van volledig gras gevoerde koeien vers wordt gemalen zonder enige toevoegingen.

The Barn Food

Foto: Herbert Wiggerman

Eerlijke prijs

The Barn kenmerkt zich door drie belangrijke kernwaarden; een eerlijke prijs, 100 procent biologisch en smaken zoals de natuur het heeft bedoeld. Ook is het belangrijk voor het bedrijf om de oorsprong van alle ingrediënten te kennen. De verpakkingen zijn herbruikbaar, composteerbaar en bio-afbreekbaar. Voor de vestigingen worden zoveel mogelijk natuurvriendelijke en herbruikbare materialen gebruikt. Ook de stroom, schoonmaakproducten en apparatuur zijn duurzaam.

Uniek bestelsysteem

Door middel van het zelf ontwikkelde bestel-, maak- en bezorgsysteem heeft The Barn een unieke werkwijze waardoor de klant volgens het bedrijf gemakkelijk en snel kan bestellen en betalen via de bestelschermen en/of The Barn app. In het najaar 2018 worden door heel Nederland nog 8 vestingen geopend. Nieuwe locaties worden op korte termijn bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel