nieuws

Papa John´s Pizza opent vestiging in Rotterdam

Bedrijfsvoering 350

Pizza bezorgketen Papa John’s heeft een nieuwe vestiging in Rotterdam geopend. Na succesvolle openingen in Amsterdam breidt Papa John’s zich steeds verder uit. 

Papa John´s Pizza opent vestiging in Rotterdam

Papa John’s Pizza weet van aanpakken. De keten wil fors groeien in Nederland. Na succesvolle openingen in Amsterdam begint de op 3 na grootste pizza bezorgketen ter wereld aan het veroveren van de rest van Nederland. Deze keer is dat op de Goudsesingel 95 in Rotterdam. En de pizzaketen heeft ambitieuze plannen. Zo wil het merk ook zeker nog doorgroeien naar steden als Den Haag en Leiden. Eind februari wordt een vestiging in Almere geopend. Het is de eerste zaak in Nederland met een eat-in functie.

Papa John’s is altijd op zoek naar locaties en enthousiaste franchisenemers en geeft aan dat op drukke en interessante plekken zij er zeker van zijn dat ook daar hun nieuwe vestigingen een sterke start zullen maken.

‘Best ingrediënten op de pizza’

Papa John’s Pizza investeert in elk belangrijk aspect van het bedrijf. Het maakt daarin niet uit of het gaat om de bekende saus, de overheerlijke toppings, het originele verse deeg of zelfs de dozen waarin de pizza’s bewaard worden. Het hoofddoel is om te zorgen dat de consument kan genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. ‘Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza’, zegt Jitesh Patel, Head of development voor Papa John’s Nederland.

Reageer op dit artikel