nieuws

Kersverse Foodmaster-ondernemer is blij met supermarkt

Bedrijfsvoering 255

Foodmaster Boskoop heeft de deuren geopend. Naast een supermarkt, maar daar ziet de kersverse ondernemer Loes Helling alleen maar voordelen in.

Kersverse Foodmaster-ondernemer is blij met supermarkt

Werken in de horeca is Loes met de paplepel ingegoten. Nadat zij klaar was met haar studie pedagogiek, is zij werkzaam gebleven in de cafetariawereld. Zelf had ze nooit verwacht dat ze een eigen zaak zou runnen, maar even geleden begon het toch wel te kriebelen. Daarom heeft ze op nog een aantal locaties gewerkt om zo van iedere werkwijze wat tips mee te krijgen.

‘De ene zaak was veel meer bezig met zo kostenefficiënt mogelijk werken, terwijl de andere zaak een sterke focus had op acties’, vertelt Loes. ‘Ik heb daar heel veel van geleerd en pak daar zeker dingen van mee voor mijn eigen zaak.’

Foodmaster in pand met HoogvlietFoodmaster

De nieuwe Foodmaster Boskoop is gevestigd in een pand waar ook een supermarkt van Hoogvliet zit. Helling ziet hier veel voordelen van in. ‘Ik denk dat de supermarkt en de Foodmaster elkaar versterken. Mensen combineren het doen van boodschappen met het halen van eten. Dit scheelt hen tijd, want ze hoeven nu slechts één keer de deur uit.’

Boodschappen doen en bestelling afhalen

Bij een van haar vorige werkgevers lag ook een supermarkt tegenover het filiaal. ‘Wat vaak voorkwam, was dat mensen eten kwamen bestellen en vervolgens zeiden: ik doe nog even boodschappen, dus ik kom het zo halen. Twee vliegen in één klap dus.’

De nieuwe vestiging in Boskoop gaat open van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 20:30 uur en op zondag van 14:00 tot 20:30 uur.

Rebranding

De vernieuwde stijl van Foodmaster, een formule van FHC Formulebeheer, is vorig jaar feestelijk gelanceerd. De nieuwe zaken zijn modern ingericht, maar met elementen van de cafetaria van vroeger. De formule focust daarnaast A-merken, snelheid en maaltijdbezorging. De eerste Foodmaster nieuwe stijl is in Tiel gevestigd.

Bekijk hier de foto’s van Foodmaster Tiel.

Reageer op dit artikel