nieuws

Bram Ladage opent nieuwe Rotterdamse vestiging in oude slagerij

Bedrijfsvoering 432

Patatliefhebbers in Rotterdam kunnen binnenkort de versbereide Bram Ladage frieten scoren aan de Schiedamseweg 50. De bekende patatformule opent hier een nieuwe vestiging.

Bram Ladage opent nieuwe Rotterdamse vestiging in oude slagerij

De voormalige slagerij van Gerard Nettenbreijer is omgetoverd tot patatwinkel, waar hij samen met zijn zoon en dochter de scepter zwaait. ‘Omwonenden kunnen niet wachten op de opening. Ze tikken regelmatig op de ruit om te vragen of het al bijna zover is’, vertelt Gerard enthousiast.

Slager wordt patatbakker

Na 16 jaar slager aan de Schiedamseweg te zijn geweest, switcht Gerard Nettenbreijer van carrière. Hij ruilt zijn slagersmes in voor een patatsnijder en voorziet Rotterdam-West van verse frieten. ‘Om omgeschoold te worden van slager naar echte frietkoning ben ik in de leer gegaan bij andere franchisenemers, zij hebben mij alle fijne kneepjes van het vak geleerd’, vertelt hij.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing van het pand. Nettenbreijer is geliefd in de omgeving. Zijn klanten staan dan ook te popelen om zijn patat te proeven. Om de opening van de nieuwe vestiging in het vertrouwde Rotterdam te vieren deelt Bram Ladage couponflyers uit met leuke acties die de hele maand maart bij het nieuwste filiaal inwisselbaar zijn.

Leestip: Bram Ladage: terug naar de basis en doorgroeien

Reageer op dit artikel