nieuws

Johnny’s Burger Company opent tweede Brabantse vestiging

Bedrijfsvoering 15230

Johnny’s Burger Company heeft sinds deze week een tweede Brabantse vestiging. Daarmee laat het bedrijf zien ook buiten de Randstad groeiambities te hebben.

Johnny’s Burger Company opent tweede Brabantse vestiging

De negentiende vestiging van de Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak vindt zijn standplaats op het bekende Pieter Vreedeplein in Tilburg. De zaak wordt gerund door franchiseondernemers Evren Bal en Janey Timar.

Gratis hamburgers

Op zaterdag 9 december kunnen liefhebbers een gratis hamburgers proberen, tussen 15.00 en 17.00 uur. Johnny’s Burger Company Tilburg is de komende weken iedere dag geopend van 15:00 tot 22:00 uur voor take-away en eat-in. Vanaf het nieuwe jaar is de zaak dagelijks vanaf 12:00 uur geopend.

De andere Brabantse vestiging van Johnny’s Burger Company staat in Eindhoven.

Bezorgformule

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij met Johnny’s Burger Company. De franchiseformule telt inmiddels negentien vestigingen. Johnny’s Burger Company is voornamelijk actief in de Randstad.

Reageer op dit artikel