nieuws

Dunkin’ Donuts naar Hilversum

Bedrijfsvoering 13811

De derde stad die Dunkin’ Donuts aandoet na de opening in Amsterdam en Utrecht is Hilversum. Woensdag 31 januari 2018 gaat de locatie open in Winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum. De stad heeft de primeur van 2018 nadat er vanaf 23 maart 2017 zeven vestigingen in Amsterdam en één in Utrecht zijn geopend.

Dunkin’ Donuts naar Hilversum

Dunkin’ Donuts wil nog twintig nieuwe vestigingen openen in Nederland de komende jaren. De zaak in Hilversum krijgt een groot zitgedeelte en een terras. De inrichting is volgens de nieuwste internationale huisstijlelementen vormgegeven.

Bovenstaande maakte Dunkin’ Donuts eind 2017 bekend. De winkel in winkelcentrum Hilvertshof wordt ’s morgens om 7 uur feestelijk geopend.

Jaar lang gratis donuts

De eerste bezoeker die in de rij voor de winkel staat, krijgt de eer het lint door te knippen en de winkel officieel te openen. Tijdens de openingsdag kunnen bezoekers genieten van entertainment, bijzondere producten en speciale giveaways. De eerste 100 klanten winnen een jaar lang gratis donuts. Verder maken bezoekers gedurende de dag kans op nog andere prijzen.

‘We zijn erg blij dat de eerste Dunkin’ Donuts van 2018 op het punt staat open te gaan. We gaan er alles aan doen onze bezoekers te verrassen met Dunkin’ Donuts assortiment coffee & baked goods,’ aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland.

‘Deze opening in Hilversum markeert de verdere groei van Dunkin’ Donuts in Nederland, waarvan we er nog ruim 20 willen openen de komende jaren.’

‘De opening van deze eerste Dunkin’ Donuts in 2018, met groot zitgedeelte en een terras, is een belangrijke mijlpaal,’’ zegt Nabil Besali. ’Het is fantastisch dat de eerste Dunkin’ Donuts opengaat in hartje Hilversum, een prachtige stad. We zijn benieuwd hoe bezoekers zullen reageren op de inrichting van de winkel die is vormgegeven volgens onze nieuwe internationale huisstijl. Uiteraard is het ook spannend hoe ons assortiment in de smaak zal vallen bij het Hilversumse en Gooise publiek.’

Dunkin’ Donuts biedt een uitgebreide keuze in coffee & baked goods. Het assortiment kent ook een aantal primeurs, zoals de Valentijn Donut speciaal ontworpen door Victoria Hensen.’

De locatie is zorgvuldig met Huismakelaar Kroesepaternotte uitgekozen, en daarbij heeft de Kronenberg groep eigenaar van Winkelcentrum Hilvertshof al zijn medewerking gegeven.

Dunkin’ Donuts: Thuisbezorgd

Dunkin’ Donuts’ assortiment bestaat uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en de beroemde donuts. Exclusief voor Nederland zijn donuts met de naam van Hollandse iconen als ‘Delfts Blauw’ en ‘De tulp’ aan het assortiment toegevoegd. Ook doet het ‘Lekkerste koekje bij de koffie’ zijn intrede, namelijk een donut met de oer-Hollandse stroopwafelsmaak.

Vanaf 4 februari 2018  kan de klant ook thuis laten bezorgen.

Wie in de nieuwe Dunkin’ Donuts ter plekke wil genieten van één van de lekkernijen, kan 100 procent Arabica en fair trade gecertificeerde koffie laten zetten zoals de americano, cappuccino, café mocha, cortado, latte en macchiato. Ook de ijskoffies, warme theesoorten, ijstheeën en Dunkin’ specials als Cold Brew  staan op de kaart.

Over Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd.

Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Het filiaal in Hilversum is het negende filiaal welke Dunkin’ Donuts op Nederlandse bodem heeft geopend.

Het hoofdkantoor van Dunkin’ Donuts is in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc. (Nasdaq: DNKN) family of companies.

 

 

Reageer op dit artikel