nieuws

McDonald’s breidt bezorgdienst verder uit

Bedrijfsvoering 57

McDonald’s blijft de bezorgdienst McDelivery uitbreiden. Deze week startte de fastfoodgigant met bezorgen in de volgende grote stad.

McDonald’s breidt bezorgdienst verder uit

Na de succesvolle introductie in Amsterdam/Amstelveen deze zomer en de uitrol naar Rotterdam en Utrecht in september, is McDonald’s nu gestart met McDelivery in Den Haag. Vanuit de restaurants aan de Turfmarkt, Vlamingstraat, Buitenhof en vanuit McDonald’s Megastores gaat het bedrijf in samenwerking met UberEATS haar producten ook daar aan gasten bezorgen.

Met de vestigingen in Den Haag staat het aantal restaurants van waaruit McDonald’s thuisbezorgd inmiddels op 21.

McCafé

Nieuw is dat consumenten nu ook McCafé-producten kunnen laten bezorgen. Het restaurant aan de Turfmarkt beschikt over een McCafé waar allerlei koffievariaties en bijbehorende producten worden aangeboden, zoals cheesecake, appeltaart, donuts en macarons. Via de app van UberEATS wordt zichtbaar welke producten van McDonald’s allemaal kunnen worden besteld. De afgelopen periode hebben de medewerkers van de genoemde restaurants een training gekregen voor de bezorgdienst.

Reageer op dit artikel