nieuws

Friet bij Bram Ladage Den Haag bijna gratis

Bedrijfsvoering 408

Een frietje hoeft niet duur te zijn, maar bij Bram Ladage in Den Haag maken ze het wel erg bont. Overigens alleen voor mensen die er op tijd bij zijn.

Friet bij Bram Ladage Den Haag bijna gratis

Bram Ladage in het centrum van Den Haag bestaat op vrijdag 24 november alweer twintig jaar. Om dit jubileum te vieren kan het publiek hier op deze dag tussen 14:00 en 16:00 uur een puntzak patat scoren voor €0,20.

Mark Rutte

De Bram Ladage-winkel op de Spuistraat is in afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een begrip. Connie Witteman (ook bekend als Vanessa) komt regelmatig een patatje eten, net als veel politici (waaronder minister-president Mark Rutte).

Dertig winkels

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een formule met meer dan dertig winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers vers, snel, smakelijk en betaalbaar.

Reageer op dit artikel