nieuws

Dunkin’ Donuts op Centraal Station Amsterdam

Bedrijfsvoering 542

De eerste Dunkin’ Donuts in samenwerking met de NS is vrijdag 10 november geopend op het Centraal Station in Amsterdam. Amsterdam Centraal is het eerste treinstation met een Dunkin’ Donuts filiaal, nadat er vanaf 23 maart 2017 zeven vestigingen in Nederland zijn geopend.

Dunkin’ Donuts op Centraal Station Amsterdam

De to go vestiging van Dunkin’ Donuts zit aan het stationsplein in de Amstelpassage en het is de achtste vestiging in Nederland van de Donut-keten. NS en Dunkin’ Donuts noemen het een testcase om een verdere uitrol op meerdere stations in Nederland te bekijken.

Namens de NS heeft Exploitatie Manager Jeroen van der Heijden en Huismakelaar van Dunkin’ Donuts Steve Schumann van KroesePaternotte alle mogelijkheden bekeken met de NS naar een mogelijke succesvolle samenwerking. De locatie op Amsterdam Centraal is een to go vestiging in de Amstel passage, een mooie testcase om een verdere uitrol op meerdere stations in Nederland te bekijken. Dunkin'Donuts

‘We zijn erg blij dat de eerste Dunkin’ Donuts buiten de traditionele winkels een samenwerking is met de NS. We gaan er alles aan doen onze bezoekers te verrassen met Dunkin’ Donuts assortiment coffee & baked goods,’’ aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland.

Meer lezen over Dunkin’ Donuts op deze site >>>>

‘Deze samenwerking met de NS markeert de verdere groei van Dunkin’ Donuts in Nederland, waarvan we er nog velen willen openen de komende jaren. We kijken ernaar uit Dunkin’ Donuts onderdeel te laten uitmaken van het dagelijkse leven van de stationsbezoekers en een sterke relatie op te bouwen met de medewerkers van de NS op de stations waar we ons vestigen.’

‘Deze vestiging met ruimere openingstijden is een belangrijke mijlpaal,’ vervolgt Nabil Besali,.’Het is fantastisch dat de eerste Dunkin’ Donuts dagelijks open gaat vanaf 05;00 uur en open blijft tot 01:00 uur. We zijn benieuwd hoe bezoekers zullen reageren op de ruimere openingstijden.’

Uber Eats

Het Dunkin’ Donuts’ assortiment bestaat uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en natuurlijk de wereldberoemde donuts. Exclusief voor Nederland zijn donuts met de naam van Hollandse iconen als ‘Delfts Blauw’ en ‘De tulp’ aan het assortiment toegevoegd. Ook doet het ‘Lekkerste koekje bij de koffie’ zijn intrede, namelijk een donut met de oer-Hollandse stroopwafel smaak.

Vanaf 15 november kan de klant via Uber Eats ook donuts thuis laten bezorgen, dagelijks van 11:00 tot 23:00 uur. Dunkin’ Donuts

Wie in de nieuwste zaak in Amsterdam ter plekke wil genieten van één van de lekkernijen, kan 100 procent Arabica en fairtrade gecertificeerde koffie laten zetten zoals de americano, cappuccino, café mocha, cortado, latte en macchiato. Ook de ijskoffies, warme theesoorten, ijstheeën en Dunkin’ specials als Cold Brew en Dunkaccino staan op de kaart.

Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd.

Europa telt 240 winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland.

 

Meer lezen over Dunkin’ Donuts op deze site >>>>

Reageer op dit artikel