nieuws

Bekende Nederlanders werken als vrijwilliger bij McDonald’s op McHappy Day

Bedrijfsvoering 163

McDonald’s viert op woensdag 22 november McHappy Day, de dag waarop alle 243 restaurants van McDonald’s in Nederland in het teken staan van het Ronald McDonald Kinderfonds. Bekende Nederlanders werken op deze dag als vrijwilliger in een aantal restaurants.

Bekende Nederlanders werken als vrijwilliger bij McDonald’s op McHappy Day

Pip Pellens, Tim Douwsma en Quintis Ristie, ambassadeur van Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam, steken de handen uit de mouwen in het restaurant op de Muntbergweg in Amsterdam. McDonald’s is al ruim 30 jaar een trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Tijdens de korte en informele persbijeenkomst zal Manu Steijaert (Algemeen Directeur McDonald’s Nederland) aan Renate Westerlaken (Directeur/Bestuurder Ronald McDonald Kinderfonds) bekend maken hoeveel nachtjes slapen in een Ronald McDonald Huis bij elkaar gespaard zijn. Deze overnachtingen worden mogelijk gemaakt door de structurele afdracht van 0,05 euro per verkocht Happy Meal.

Speciale gasten

Speciale gasten zijn de vier gezinnen die hun ervaring met een Ronald McDonald Huis op een bijzondere manier met de gasten van McDonald’s willen delen. De bekende Nederlanders zullen de gasten van McDonald’s verrassen omdat ze een handje meehelpen in het restaurant. Tim Douwsma: ‘Ik heb vorig jaar voor de McDonald’s Backstage campagne al een kijkje in de keuken van McDonald’s mogen nemen en daarbij ben ik onder de indruk geraakt van de samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarom draag ik dit jaar graag een steentje bij om het Kinderfonds nog eens extra in het zonnetje te zetten.’

Reageer op dit artikel