nieuws

Jerry Weber Junior is de Ster van het Jaar in Cafetaria Top 100 2017

Bedrijfsvoering 56

De 19-jarige Jerry Weber junior is tijdens de award show van de Cafetaria Top 100 2017 in Hilversum uitgeroepen tot Ster van het Jaar. Dat is bijzonder, omdat hij pas een jaar werkzaam is in de cafetariabranche.

Jerry Weber Junior is de Ster van het Jaar in Cafetaria Top 100 2017

Dat hij tijdens de Cafetaria Top 100 2017 is uitgeroepen tot Ster van het Jaar, laat zien dat alles snel gaat met de pas 19-jarige Jerry Weber junior,. Hij is van onschatbare waarde is in de zaak van zijn vader en moeder – Eeterij De Dennen in Doetinchem.

Handen uit de mouwen

De zaak is succesvol, met ambacht en gastvrijheid als pijlers. Jerry senior en Diana delen die credits met alle liefde met hun zoon Jerry, die allerminst in een gespreid bedje terechtkwam. Integendeel, vanaf dag één dacht hij mee over het concept en stak hij de handen uit de mouwen. ‘Jerry is voor ons onmisbaar geweest en daarom hebben wij hem genomineerd als Ster van het Jaar’, aldus zijn ouder in de motivatie die de naar de organisatie van de Cafetaria Top 100 2017 stuurden.

Jerry koos na de middelbare school voor een opleiding verzorgende niveau 4. De ambities als verpleger gooide hij echter overboord, toen vader Jerry en moeder Diana vorig jaar helemaal voor een nieuwe fastfoodgelegenheid gingen.

Harde en loyale werker

Junior begon in 2016 met de opleiding fastservicemedewerker, niveau 2 bij SVO vakopleiding food. Een jaar lang vijf dagen per week werken en één dag per week naar school. ‘Hij is een harde en loyale werker. Hij verzaakte niet één dag, altijd was hij met een brede lach aanwezig’, vertelt vaderlief. Met die lach, enthousiasme en zijn opgewekte uitstraling, weet de jongeman veel gasten aan zich te binden. Jong en oud lopen met hem weg.

Niveau 2 heeft Jerry junior inmiddels in de pocket. Dit jaar is hij begonnen aan niveau 3, eerste medewerker. ‘Met de opvolging zit het straks wel goed’, aldus Jerry senior en Diana. Het is volgens de organisatie zeer terecht dat ze hun zoon hebben genomineerd voor de Ster van het Jaar van de Cafetaria Top 100 2017.

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel