nieuws

Het Strandhuys wint Publieksprijs Cafetaria Top 100 2017 na onvoorstelbare eindsprint

Bedrijfsvoering 299

Het Strandhuys in Bergen op Zoom heeft op onwaarschijnlijke wijze de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 2017 binnengesleept. Vlak voor de finish pakten ze de koppositie, na een geweldige inhaalrace.

Het Strandhuys wint Publieksprijs Cafetaria Top 100 2017 na onvoorstelbare eindsprint

De strijd om de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 2017 was meer dan spannend. Begin augustus stond Het Strandhuys nog tweede in het tussenklassement met 873 stemmen achter De Egel Eten en Drinken in Losser. Een eindsprint naar 2205 stemmen in de laatste drie weken leverde alsnog de hoofdprijs op.

Alle deelnemers aan de Cafetaria Top 100 2017 maakten kans op de Publieksprijs. Ieder bedrijf kon op eigen wijze de achterban enthousiasmeren en dat was in het geval van Het Strandhuys niet tegen dovemansoren gezegd.

Facebook

Frank Roks en Rian Punt attendeerden hun gasten via Facebook op de speciale Facebookapp waarmee ze konden stemmen op hun favoriete bedrijf. Ook maakten ze gebruik van geprint promotiemateriaal dat op meerdere plekken in de zaak zichtbaar was.

Het team van Het Strandhuys toonde daarnaast op originele wijze zijn enthousiasme aan de buitenwereld, met geweldig resultaat. Op 11 juni plaatste het personeel een filmpje op Facebook waarin het al dansend en zingend voor de bakwand te zien was. De post werd duizenden keren bekeken.

Gunfactor

Dat veel gasten daadwerkelijk de moeite namen om hun stem uit te brengen, zegt iets over de enorme klantenbinding en gunfactor, want ze kregen er niets voor terug. Ja, een schitterende ambiance, die zeker zal hebben bijgedragen aan het stemgedrag.

Het bedrijf is schitterend gelegen aan het water aan De Boulevard in Bergen op Zoom. Er zijn ruim tweehonderd zitplaatsen buiten, geregeld is het bomvol. Met een wijntje, biertje of smoothie en lekker eten erbij, waan je je op Ibiza.

De Egel Eten en Drinken in Losser eindigde uiteindelijk op de tweede plaats met 1713 stemmen. Derde werd Family Treffers in Honselersdijk, dat 729 stemmen kreeg.

Duizenden stemmen

Dat de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 2017 populair was, blijkt uit het aantal stemmen dat de afgelopen maanden is uitgebracht. Duizenden mensen kozen via Facebook hun favoriete zaak. In totaal zijn er 12.300 stemmen uitgebracht .

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel