nieuws

Eetwinkel Polly wint de Cafetaria Top 100 2017

Bedrijfsvoering 578

Eetwinkel Polly in Bemmel is de winnaar van de Cafetaria Top 100 2017. Jesper Polman en zijn vader Rob hebben daarmee een wereldprestatie neergezet.

Eetwinkel Polly wint de Cafetaria Top 100 2017
Jesper Polman en vader Rob voor de zaak in Bemmel met Polly’s Foodbike. Foto: Koos Groenewold.

De afgelopen jaren heeft Eetwinkel Polly telkens hun hoge niveau weten vast te houden, en dat is razendknap. Nu heeft de kleine cafetaria in Bemmel ‘m eindelijk te pakken: de nummer-1-positie in de Cafetaria Top 100.

De beste cafetaria van  Nederland is een echte buurtzaak. Mensen stappen hier niet alleen binnen om een frietje of snack te bestellen, maar ook voor een praatje en een lach. Velen komen hier al jaren en worden aangesproken met hun voornaam. Dit bedrijf draait sinds 1982 en is een begrip in de omgeving.

Gouden team

Jesper Polman en zijn vader Rob zijn al jaren een gouden team. ‘Wat hebben die twee samen een uitstraling. Hun enthousiasme is overal in terug te zien’, oordeelt de jury.  Vader en zoon bewijzen dat beleving niet alleen wordt gecreëerd door het interieur, maar vooral door de mensen die er werken. Bij Polly ervaar je bij binnenkomst meteen de hartelijkheid en de passie van het hele team. Door de persoonlijke benadering voelt het als thuiskomen.

Het gezicht van de zaak

Jesper is inmiddels degene die de zaak grotendeels runt. Hij staat vaker in de winkel en is nu dan ook het gezicht van Polly. Beetje bij beetje drukt hij zijn stempel op het bedrijf.  Het nieuwste voorbeeld daarvan is de frietlijn die Jesper heeft ontwikkeld, samen met een andere Eetwinkel. À la Sergio Herman. ‘We hebben daar onze eigen varianten op bedacht, onder meer met teriyaki beef, pulled pork en verse guacamole.’ Create Your Own Burger is een ander concept dat dit jaar is gelanceerd.

Polly’s Foodbike

Nog een indrukwekkend voorbeeld van de innovatiekracht en drive van deze  ondernemers, is Polly’s Foodbike. Dat is een elektrische bakfiets waarmee Polly sinds de zomer de catering van allerlei evenementen verzorgt. ‘Dat gaat als een tierelier’, vertelt Rob. ‘Friet, ijs, broodjes, burgers, barbecue; we kunnen het allemaal. Van kleine groepen tot 250 man.’ In februari gaat Polly een proef draaien met bezorgen.

Met al die ervaring, frisse innovatieve ideeën en service van hoog niveau, is Polly de terechte winnaar van de Cafetaria Top 100.

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

 

 

Reageer op dit artikel