nieuws

Eerste Dunkin’ Donuts Utrecht opent 12 oktober

Bedrijfsvoering 247

De eerste Dunkin’ Donuts in Utrecht gaat donderdag 12 oktober open. Utrecht heeft de primeur buiten Amsterdam, nadat er vanaf 23 maart zes vestigingen in de hoofdstad zijn geopend. De winkel aan Vredenburg 1 wordt ’s morgens om 7 uur feestelijk geopend.

Eerste Dunkin’ Donuts Utrecht opent 12 oktober

De eerste bezoeker die in de rij voor de winkel staat, mag het lint doorknippen en de winkel officieel openen. Tijdens de openingsdag is er  entertainment, zijn er bijzondere producten en speciale giveaways. De eerste honderd klanten winnen een jaar lang gratis donuts. Ook gedurende de dag maken bezoekers kans op deze prijs.

Komende jaren 25 Dunkin’ Donuts open

‘We zijn erg blij dat het eerste Nederlandse filiaal buiten Amsterdam op het punt staat open te gaan’, aldus Nabil Besali, ceo van Amba Daoud bv. Het bedrijf is master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. ‘Deze opening in Utrecht markeert de verdereDunkin' Donuts 1 groei van van  de keten in Nederland, waarvan we er 25 willen openen de komende jaren.’

Thuisbezorgen

Het assortiment bestaat uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en donuts. Exclusief voor Nederland zijn donuts met de naam van Hollandse iconen als ‘Delfts Blauw’ en ‘De tulp’ aan het assortiment toegevoegd. Ook doet het ‘Lekkerste koekje bij de koffie’ zijn intrede; een donut met stroopwafelsmaak. Vanaf 15 oktober kan de klant via Uber Eats ook thuis laten bezorgen.

Lees ook: Dunkin’ Donuts terug in Nederland

12.200 winkels in 45 landen

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 zaken. Het filiaal in Utrecht is het zevende filiaal dat in de afgelopen zeven maanden op Nederlandse bodem is geopend.

Reageer op dit artikel