nieuws

Febo maakt limited edition bitterbal voor dance event

Bedrijfsvoering 56

Febo blijft maar met ludieke acties komen. Na de Febo-grillburgersaus in street art-potten en een eigen kledinglijn, komt de snackformule nu met een speciale bitterbal voor dance liefhebbers.

Febo maakt limited edition bitterbal voor dance event

Wie deze week het Amsterdam Dance Event bezoekt, kan tussen het feesten door een limited edition bitterbal eten op het Rembrandtplein. Het gaat om de vlambal, volgens Febo met energieopwekkende werking.

Cafeïne

De vlambal is pittig en krokant, met een vulling van runderchorizo. De ragout is op smaak gebracht met chilipoeder. De energie komt van de cafeïne die in de bal zit. De vlambal wordt dagvers en op ambachtelijke wijze bereid, aldus Febo.

In de nacht van zaterdag op zondag opent in club Claire aan het Rembrandtplein een heuse pop-up FEBO. ADE-gangers kunnen tijdens clubtijden gratis een portie vlamballen (3 stuks) uit een tijdelijke FFebo-automatiek halen.

Tijdelijke acties

Febo bedenkt vaker creatieve tijdelijke acties. Eerder konden mensen de beroemde grillburgersaus in een speciaal ontworpen street art-pot kopen en kwam Febo met een eigen kledinglijn.

Reageer op dit artikel