nieuws

Bram Ladage viert feest met pop-up store

Bedrijfsvoering 24

Bram Ladage opent vanaf 17 oktober een pop-up store in de Markthal in Rotterdam ter ere van zijn 50 jarig jubileum. Het winkelend publiek kan er de komende twee weken voor uiteenlopende unieke Ladage-producten.

Bram Ladage viert feest met pop-up store

Patatkoning Ladage wil op deze manier iets terug doen voor alle frietliefhebbers. ‘We vinden aandacht voor onze trouwe fans erg belangrijk. In de 50 jaar dat we bestaan merken we dat veel klanten waarde hechten aan hun eigen ‘Brammomentje’. In de pop-up store krijgen zij de primeur om iets blijvends van Bram Ladage te kopen.’, aldus Bram Ladage.

Gratis friet

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is in vijftig jaar tijd uitgegroeid tot een waar frietimperium. Om zijn 50-jarig jubileum te vieren, trakteert Bram dit jaar iedereen die kan aantonen dat hij of zij jarig is op een puntzak friet.

Bram chips

Vanaf 17 oktober kan het publiek twee weken lang bij de pop-up store in Rotterdam terecht voor hippe customized producten zoals tassen, overhemden, sokken en shirts voorzien van grappige afbeeldingen en leuke teksten. Ook is er Bram Food te koop zoals ‘echte Bram chips’, sauzen en aardappels.

Groeiende formules

Bram Ladage heeft inmiddels meer dan dertig winkels in heel Nederland. Ook de fritesformule Bram’s Gourmet Frites groeit snel. Naast vijf ‘containervestigingen’ zijn er tevens twee vaste winkels in Nederland. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om Bram’s naar het Midden Oosten en Denemarken te brengen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels